Ansøg om et forbrugslån på farten
Foto: Shutterstock

Ansøg om et forbrugslån på farten

Annoncørbetalt indhold

Har du brug for penge på farten, og er du ikke lige hjemme, eller har du ikke lige mulighed for at gå i din lokale bank, kan det være, at du skal overveje at tage dig et hurtigt forbrugslån på nettet i stedet for.

Beregn dit forbrugslån online.

Det skal du bruge for at ansøge

For at kunne ansøge om et forbrugslån online, skal du bruge et par ting. For det første skal du bruge en enhed, der kan komme online. Det kan være en computer, en smartphone eller en tablet. Så længe du bare har adgang til en browser, kan du gøre brug af enheden.

Lån uden sikkerhed i dag.

Derudover skal du bruge et gyldigt NEM-id, så du har mulighed for at underskrive din låneaftale med den udbyder, du vælger at ansøge hos. Men har du bare internetadgang og dit NEM-id, skal du faktisk ikke bruge meget andet for at sende din låneansøgning afsted med det samme.

Kan jeg ansøge fra udlandet?

Ja, du kan sagtens ansøge om et lån fra en dansk låneudbyder, selvom du sidder i et andet land end Danmark. Det gør det blandt andet muligt for dig at ansøge om et lån, hvis du er på ferie, eller hvis du besøger familie i udlandet og får brug for flere penge.

Det er jo aldrig til at vide, hvornår du kan få brug for flere penge, og det kan lige så vel være, mens du er derhjemme, som det kan være på en solseng i Spanien. Igen skal du bare bruge adgang til nettet og dit NEM-id for at komme i gang.

Hvad er et forbrugslån?

Inden du går i gang med at ansøge om et forbrugslån, er det måske også meget godt at vide, hvad det er for et lån, og hvorfor det kan være relevant for dig at ansøge om.

Et forbrugslån er et lån, der er møntet på forbrug. Ganske simpelt. Med andre ord kan du bruge pengene fra et forbrugslån på lige netop det, du har lyst til.

Et forbrugslån er utroligt nemt at ansøge om at få, og du kan få pengene udbetalt til din konto allerede den samme dag, hvis du ansøger hos en udbyder med straksoverførsel af pengene.

Hvor hurtigt kan jeg få pengene udbetalt?

Du kan få pengene udbetalt inden for bare 10 minutter, så længe du bare vælger at ansøge hos en af de hurtige låneudbydere. Der er dog også mange udbydere, der tilbyder dig at have pengene på din konto inden for 24 timer.

Derfor kan det blandt andet være godt at vælge din låneudbyder ud fra, hvor travlt du har med at få pengene ind på din konto. Har du bare brug for dem her og nu, skal du jo bruge en straksudbetaling, mens du med lidt god tid sagtens kan vælge en af de mere langsomme online låneudbydere.

Skal jeg snakke med nogen, når jeg ansøger?

Nej. Det er en af de mange fordele ved at tage et online lån. Her skal du ikke snakke med en eneste for at få lov til at låne penge. Du skal ikke fortælle en fremmed person om, hvad du har tænkt dig at bruge pengene på, og du skal ikke overtale en bankrådgiver til at give dig lånet og få lov til at låne penge.

Det hele foregår digitalt og automatisk, og din ansøgning bliver behandlet af systemet, så der er ikke engang en person, der skal i kontakt med dig for at kunne vurdere din ansøgning. Det sker på et øjeblik.

Hvor mange penge kan jeg låne via et forbrugslån?

Du kan nemt låne op imod 100.000 kroner eller derover. Der er også forbrugslån på 250.000 kroner eller sågar 500.000 kroner, men her er der gerne nogle lidt andre krav til dig som ansøger, hvis du skal have så stort et lån. Det kan blandt andet være krav til en god årlig indkomst, før du kan få lov til at låne så mange penge.

Men der er intet problem i at ansøge om at låne 5.000, 15.000 eller måske endda 50.000 kroner via et forbrugslån, alt afhængig hvor mange penge du har brug for her og nu.

Er der krav, jeg skal leve op til?

Ja, der er et par krav, du skal leve op til, hvis du gerne vil låne penge via et forbrugslån i Danmark. Du kan se en række af disse krav herunder.

  • Du skal være minimum 18 år
  • Du skal have dansk statsborgerskab
  • Du skal have en dansk bankkonto
  • Du skal have et gyldigt NEM-id
  • Du skal have en dansk folkeregisteradresse
  • Du skal have en gyldig e-mail og gyldigt dansk telefonnummer
  • Du må ikke være registreret i RKI

Lever du op til disse krav, er der rigtig gode chancer for at få din ansøgning om et forbrugslån godkendt hurtigt.

Skriv et svar