Er online lån en god ide?
Foto: Shutterstock.com

Er online lån en god ide?

Annoncørbetalt indhold

Hvis du har overvejet muligheden for at låne penge i forbindelse med køb af eksempelvis bolig, bil eller en rejse ud i stratosfæren med et privat rumrejseselskab, har du sikkert også tænkt over, hvordan du låner pengene.

Du har som udgangspunkt gode kort på hånden, fordi du har mulighed for at søge om lån mange forskellige steder. De fleste banker tilbyder lån online, selvom du ikke har nogle bank- eller investeringsaktiviteter hos dem, hvilket betyder, at mulighederne er mange.

Men selvom der er en bred vifte af vare, vælger mange stadigvæk at låne penge hos egen bank. Det sker på bekostning af, at der er et stort lånemarked online, men er det også en god ide, at låne penge uden om sin egen bank?

Svaret er overraskende entydigt.

Hvordan får man et lån online?

Uden at kunne præsentere den komplette liste, er det min påstand, at alle banker er kraftigt til stede online. Det betyder, at du kan henvende dig til alle banker med din forespørgsel om lån.

Nogle banker foretrækker at snakke med dig om dit behov over telefonen eller ved fysiske møder, men de fleste tilbyder muligheden for, at du blot kan ansøge via et dedikeret ansøgningsskema på deres hjemmeside.

Men hvad er billigst?

Det er nok det vigtigste spørgsmål, du skal stille dig selv, inden du låner. Det skyldes, at prisen er den eneste forskel på lån.

Sådan får du det billigste lån

Hvis det vigtigste for dig er at få det billigste lån både på kort og lang sigt, kommer du nok ikke uden om, at skulle låne penge online. Årsagen er, at du har mulighed for at få mange flere tilbud på lån online, end du har, hvis du eksempelvis ringer rundt til forskellige banker.

Når du er ude efter et nyt lån, er det bedste, du kan gøre at få tilbud fra forskellige banker. Der ER nemlig forskel i prisen fra bank til bank, og hvis du neglicerer at få flere tilbud, så skyder du sandsynligvis dig selv i pengepungen.

Det er en kæmpe fordel for dig, at du har flere lånetilbud at vælge i mellem, da du ikke er tvunget til at gå med det første og bedste. Det gælder også, hvis du får et lånetilbud fra din egen bank. Du kan ikke være sikker på, at din egen bank er billigst, medmindre du indhenter yderligere tilbud.

Forbrugerrådet Tænk og Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, der varetager forbrugernes, det vil sige din, interesse, anbefaler kraftigt, at man altid indhenter flere tilbud på lån. De foreslår, at du indhenter i hvert fald 3-4 forskellige tilbud inklusiv ét fra din egen bank.

Sammenlign tilbud fra flere banker – med én ansøgning

For at gøre det så nemt som muligt at indhente tilbud på lån, kan du bruge en af de forskellige låneformidlere, som du finder på det danske marked. LendMe er Danmarks største formidler af lån, og hjælper dig ved at indhente tilbud fra 15 forskellige banker.

Det betyder, at du med kun én ansøgning har op til 15 tilbud på lån, og dermed også får en fornemmelse af, hvad det koster at låne, og hvor det er billigst. Du vælger derfor bare det bedste tilbud. Processen er nem og overkommelig, og du skal kun investere få minutter af din tid for at få overblikket.

Det er altid gratis og uforpligtende, og så kan du altid få hjælp eller svar på dine spørgsmål hos LendMe’s kundeservice. Start din gratis ansøgning nu på lendme.dk.

Skriv et svar