Få et lån med hurtig udbetaling
Foto: Shutterstock

Få et lån med hurtig udbetaling

Annoncørbetalt indhold

Har du brug for penge her og nu, kan det være en idé at overveje at få dig et lån med hurtig udbetaling. Det er lige så nemt at ansøge om et lån med hurtig udbetaling som ethvert andet lån – du får bare pengene ind på din konto meget hurtigere.

Ansøg om et lån nu.

Disse lånetyper har hurtig udbetaling

Når du skal have et lån med hurtig udbetaling, handler det først og fremmest om at vælge den type lån, der kan udbetales straks. Det kan bl.a. være et kviklån eller et forbrugslån. Så det er en af de to, du skal vælge, hvis du har brug for penge lige her og nu.

Se det bedste lån med straksudbetaling.

Det er meget nemt at komme i gang med at ansøge både om forbrugslån og kviklån, så du skal ikke være bekymret for, at det er noget, du ikke kan finde ud af, selvom du måske ikke har prøvet det før.

Hvor hurtigt kan du få pengene?

Men hvor hurtigt får du så pengene ud på denne måde? Jo, du kan faktisk få dem overført til din konto inden for bare 10 minutter, såfremt du vælger at ansøge om lånet hos en udbyder, der arbejder med straksudbetaling af pengene.

Det vil som regel stå meget tydeligt på hjemmesiden, om udbyderen arbejder med straksoverførsel af pengene eller ej. Hvis det ikke står på forsiden, kan du altid klikke dig ind på deres FAQ eller lignende for at se, hvor hurtigt de kan udbetale pengene til dig. Vær opmærksom på at straksoverførsel som regel kun kan ske inden for låneudbyderens åbningstider.

Gælder det også på helligdage og i weekenden?

Ja, du kan faktisk også finde låneudbydere, der kan udbetale penge til dig med straksoverførsel i både weekenden og på helligdage. Så står du og har brug for flere penge på en lørdag, eller mangler du lige de sidste penge i juleferien, hvor alt andet ellers er lukket, kan det altså lade sig gøre at finde et kviklån eller et forbrugslån, hvor du kan få pengene sat ind på din konto med det samme.

Igen skal du bare holde øje med udbyderens åbningstid, så du er sikker på at sende din ansøgning inden for åbningstiden, hvis du vil gøre dig forhåbninger om at få pengene ud den samme dag.

Er det dyrere at vælge et lån med hurtig udbetaling?

Det kan være dyrere for dig at vælge et lån med hurtig udbetaling. Dermed ikke sagt at det altid er det. Det er dog gerne hos de hurtigste udbydere, at du plejer at finde de højeste renter på lån.

Derfor kan det også være en god idé at overveje, om det er det værd at få pengene ud så hurtigt, eller om du kan vente en dag eller to mod at finde en låneudbyder, der ikke har en lige så høj rente, så det ikke bliver lige så dyrt for dig at låne pengene.

Kan jeg ansøge fra min mobil?

Ja, du kan sagtens ansøge om et hurtigt lån via din mobil. Det hele foregår jo online nu om dage, så du kan sagtens vælge at gøre brug af din mobil til at sende din låneansøgning afsted med.

Du skal bare åbne din browser på din mobil og klikke dig ind til den udbyder, som du har tænkt dig at bruge. Her kan du, ligesom du vil gøre det på en computer, indtaste det beløb, du gerne vil låne, og så sende din ansøgning afsted. Så længe du har en smartphone, der kan komme på nettet, er det ingen sag.

Hvor mange penge kan jeg låne på denne måde?

Du kan låne alt fra 100 kroner til 100.000 kroner eller derover. Det gode ved kviklån og forbrugslån er, at de kommer i så mange forskellige størrelser, så du nemt kan finde et lån, der passer lige netop til dit behov. Har du fx brug for at låne 15.000 kroner, kan du sagtens finde en udbyder, der kan matche lige netop det beløb.

Vær opmærksom på at jo højere et lån du tager, desto højere en månedlig ydelse vil der også komme på det lån. Så jo flere penge du låner, desto mere skal du afdrage hver måned.

Bruger alle låneudbydere straksudbetaling?

Nej, det er ikke alle låneudbydere, der kan tilbyde dig straksudbetaling. På nuværende tidspunkt er det kun en mindre andel af låneudbyderne, der har mulighed for at udbetale pengene til din konto den samme dag, som du vælger at ansøge.

Derfor vil det også altid være skrevet meget klart og tydeligt inde hos den enkelte online låneudbyder, hvornår du kan forvente at få pengene ind på din konto. Så kan du let se, om det er en udbyder, der kan udbetale med det samme, eller om det er en udbyder, der først udbetaler pengene den næste hverdag.

Skriv et svar