Mallorca er den oplagte ferieø

Mallorca er den oplagte ferieø

Den er populær og kendt af de fleste. Mallorca i Middelhavet er den helt oplagte ferieø. Du kan faktisk holde Ferie Mallorca af flere forskellige grunde. Og det stort lige meget hvad du ønsker tdin ferie skal indeholde.

Mange målgrupper

Mallorca er mange ting. Tidligere var øen mest kendt for grisefester og charterturisme. Men nu er øen så meget andet. For den spanske ø har udviklet sig at være en destination, der appellerer til mange forskellige typer af rejsende og dermed har en bred målgruppe. Langt de fleste mennesker kan få en god ferieoplevelse på Mallorca. Det gælder stort set lige meget hvilket behov du har. Der er alle muligheder for at få en skøn ferie på Mallorca.

Badeferie

De fleste turister, der tager til Mallorca, gør det nok for at holde badeferie. For der findes en række virkelig lækre strande på de spanske Middelhavsø. Den mest kendte er nok den 14 km lange strand i Alcudia. Men det er også en god ide at besøge Sa Calobra på vestkysten, Den fine sandstrand Formentor og den smukke Cala Tuent. Ellers er det bare at finde de små lokale hyggelig bugter med fantastiske strande.

Mad og kultur

Mallorca er dog langt mere end et sted til badeferie. Det er også et sted med lækkert udvalg af gode restauranter, og et sted hvor du kan blive klogere på historie. Specielt tapasrestauranter er der rigtig mange af, og de er et must at besøge. Selvfølgelig skal den lokale vin nydes, og den spanske historie tages ind. Men der er også alle muligheder for at bo på hoteller af rigtig god kvalitet, få rigtig mange af oplevelser du vil kunne huske i mange år, men selvfølgelig også bare nyde det milde klima, der gør det muligt at besøge Mallorca stort set året rundt.

Fakta om Mallorca

Mallorca hører til Spanien. Den er en af de baleariske  øer og den syvende største ø i Middelhavet. Hovedstaden på øen er Palma, hvor der bor omkring 400.000 mennesker,  og lufthavnen ved byen er en af de mest benyttede i Spanien. I alt bor der omkring 900.000 mennesker på Mallorca, hvor i øvrigt også er hjemsted for en fodboldklub fra den bedste spanske liga og har en indendørs cykelbane i verdensklasse.

Skriv et svar