Med investering i ure går æstetik og afkast hånd i hånd
Foto: Shutterstock

Med investering i ure går æstetik og afkast hånd i hånd

Annoncørbetalt indhold

Du har noget overskudslikviditet, som du gerne vil investere; de negative renter, som bankerne kræver, vil du i hvert fald helt sikkert ikke betale.

Og selvom du ved, at der ikke findes en ”sikker investering”, så er du alligevel lidt tilbageholdende med at kaste dig ud i aktie- og obligationsmarkederne med al den usikkerhed, der er for tiden.

Så du har behov for at placere dine penge i noget, der har høj sandsynlighed for at udvikle sig positivt over tid. Men hvordan skal du finde den forretningsmulighed, som du er på jagt efter? Findes den ”sikre investering” måske alligevel?

Ure er interessante som investeringsobjekt

Investering i ure kan være den investeringsmulighed, som du har søgt. For faktum er, at de, der har investeret i de rigtige ure i de senere år, har oplevet rigtigt gode afkast på deres investering.

Årsagen til at investorer har fået øjnene op for ure som investeringsobjekt har været den stærkt stigende efterspørgsel efter luksusure, som man har set igennem årene – en efterspørgsel, som de schweiziske producenter ikke ønsker at opfylde.

For selvom urproducenterne kunne producere mange flere ure, så udbyder de kun en mindre mængde – blandt andet for at kunne stå inde for kvaliteten af urene. Potentielle kunder har så mulighed for at stå på venteliste – og det kan nogle gange vare flere år.

Investorernes ønske om at eje luksusure her og nu har derfor medført en stor værdistigning i det sekundære marked. Og det har gjort investering i ure til en gylden forretningsmulighed. For urenes værdistigning kan du nu få del i, for der er ikke nogen udsigt til at urene skulle falde i værdi. Dette kaldes også formuepleje.

I krisetider har vi altid søgt efter sikre opbevaringsmuligheder for vores værdier – for eksempel gennem guld og smykker. Og vi kan tænke på investering i ure som en mulighed, der ligger i forlængelse af disse klassiske discipliner.

Og ikke nok med at urene er interessante at investere i med henblik på at skabe et godt afkast. De er også smukke at bære for både mænd og kvinder.

Luksusure er klassisk tilbehør for mænd og kvinder

Luksusure er klassisk og smukt tilbehør, der vil løfte din fremtoning ved enhver lejlighed. Uanset om du klæder dig til en særlig lejlighed eller blot ønsker at tilføje et strejf af elegance til dit hverdagslook, er et luksusur det perfekte prik over i’et.

Der er noget ved et luksusur, der bare oser af sofistikering og stil. Uanset om det er det klassiske design, de indviklede detaljer eller de luksuriøse materialer, der bruges, er luksusure i sandhed kunstværker. Og ligesom ethvert andet smykke kan de gå i arv fra generation til generation.

Så hvis du vil forkæle dig selv eller din partner med lidt luksus og samtidig ønsker et spændende sted at placere dine penge, er investering i ure en forretningsmulighed, du bør overveje.

Skriv et svar